Matavž v Napoli za 8 milijonov

Foto: EPA Tim Matavž je dal letos v Eredivison na 26 tekmah 15 golov. (Foto: EPA)
"Matavž je sklenil dogovor z Napolijem," je za nizozemski tisk dejal športni direktor Groningena, Hans Nijland. Napoli bo za slovenskega napadalca odštel okoli osem milijonov evrskih zelencev.
Oglej si celoten članek
Tim Matavž je dal letos
v Eredivison na 26 tekmah 15 golov, a se konec zime poškodoval. Zdaj se je vrnil na zelenico in minuli vikend igral, kot da poprej sploh ne bi bil poškodovan.

Kar se ve že nekaj časa, je zdaj tudi uradno. Mladi slovenski napadalec Tim Matavž bo poleti iz Groningena prestopil v Napoli, iz Eredivision v Serie A. To je za nizozemski časnik De Telegraaf potrdil tudi športni direktor Groningena, Hans Nijland: "Matavž je sklenil dogovor z Napolijem. Zdaj sta na potezi kluba. Verjamem, da se bomo dogovorili." Posel dokončno tako še ni sklenjen. Dogovarjajo se o višini odškodnine, a kot poroča več nizozemskih in slovenskih medijev, naj bi bila ta okoli osem milijonov evrov. To bi bil drugi najdražji prestop slovenskega nogometaša: rekord s 13,5 milijona evrov drži Zlatko Zahović (iz Porta v Olympiacos). Poleti se obeta še en milijonski prestop slovenskega igralca, in sicer vratarja Samirja Handanovića, ki naj bi bil vreden okoli 10 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.