Matavž za pet let v Napoli!

Foto: Žurnal24
Italijanski športni časnik Gazzetta dello Sport je objavil novico, da se obetavni slovenski golgeter Tim Matavž iz Groningena junija za pet let seli v Napoli. Odškodnina: sedem milijonov evrov.
Oglej si celoten članek
Tim Matavž je sicer v 21 tekmah letošnje sezone za Groningen zabil 12 zadetkov. Zadnjega je (v nedeljo) dal Heerenveenu (4:1). Poglejte spodaj.

Tim Matavž je po pisanju  italijanske Gazzette s prvoligašem Napolijem podpisal petletno pogodbo. Mladi Primorec naj bi v svojem sedanjem klubu Groningenu ostal do poletja, potem pa se bo preselil v Serie A. Odškodnina za 22-letnega slovenskega reprezentanta, za katerega so se zanimali tudi velikano, kot so Lazio, Inter in Ajax, je bila sedem milijonov evrov.

Matavž je član nizozemskega prvoligaša od leta 2007, v tem času pa je na 72 tekmah zabil 27 golov. Za slovensko izbrano vrsto je zbral sedem nastopov in se trikrat vpisal med strelce. Hat-trick je dosegel 9. oktobra 2010 na kvalifikacijski tekmi proti Ferskim otokom.

Na uradni spletni strani Groningena novice o prestopu še niso objavili, prav tako tudi ne na strani Napolija.

Matavžev gol Heerenveenu za 2:0 (na koncu videa):

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.