Šport > Nogomet
25 ogledov

Matavž za pet let v Napoli!

Žurnal24 main
Italijanski športni časnik Gazzetta dello Sport je objavil novico, da se obetavni slovenski golgeter Tim Matavž iz Groningena junija za pet let seli v Napoli. Odškodnina: sedem milijonov evrov.
Tim Matavž je sicer v 21 tekmah letošnje sezone za Groningen zabil 12 zadetkov. Zadnjega je (v nedeljo) dal Heerenveenu (4:1). Poglejte spodaj.

Tim Matavž je po pisanju  italijanske Gazzette s prvoligašem Napolijem podpisal petletno pogodbo. Mladi Primorec naj bi v svojem sedanjem klubu Groningenu ostal do poletja, potem pa se bo preselil v Serie A. Odškodnina za 22-letnega slovenskega reprezentanta, za katerega so se zanimali tudi velikano, kot so Lazio, Inter in Ajax, je bila sedem milijonov evrov.

Matavž je član nizozemskega prvoligaša od leta 2007, v tem času pa je na 72 tekmah zabil 27 golov. Za slovensko izbrano vrsto je zbral sedem nastopov in se trikrat vpisal med strelce. Hat-trick je dosegel 9. oktobra 2010 na kvalifikacijski tekmi proti Ferskim otokom.

Na uradni spletni strani Groningena novice o prestopu še niso objavili, prav tako tudi ne na strani Napolija.

Matavžev gol Heerenveenu za 2:0 (na koncu videa):

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.