Matavž zabil tri gole v petih dneh

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Tim Matavž strelsko ni le vroč, ampak vrel. Potem ko je dva gola zabil Američanom v Stožicah v torek, je v soboto za PSV zatresel še mrežo De Graafschapa v nizozemskem prvenstvu. Njegov peti gol za PSV in osmi v ligi, s čimer je splezal na tretje mesto lestvice strelcev.
Oglej si celoten članek

Tim Matavž je dosegel prvi gol na tekmi med De Graafschapom in PSV. VIDEO: V 11. minuti je med nogami preigral branilca in zadel za 1:0. Primorec je igral do 75. minute, PSV pa je zmagal s 3:1. V Serie A so se zmage veselili Valter Birsa, Bojan Jokić in Boštjan Cesar. Chievo zadnjih dveh je z 2:1 premagal Catanio, Birsa pa si je s klopi ogledal poraz Novare (0:1). Reneja Krhina ni bilo v postavi Bologne, ki je z 0:1 doma klonila pred Ceseno, Samir Handanović (Udinese) pa je dvakrat klonil proti Parmi (2:0). Josip Iličić in Armin Bačinović sta s Palermom izgubila pri Juventusu (0:3). V Nemčiji Köln Miša Brečka in Milivoja Novakovića proti Mainzu ni zaigral, saj je glavni sodnik Babak Rafati pred dvobojem poskušal narediti samomor. V drugi ligi se je med strelce vpisal še Zlatko Dedić za Dynamo.

Več dosežkov slovenskih legionarjev v preteklem tednu najdete v razpredelnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.