Šport > Nogomet
27 ogledov

Matavž zabil tri gole v petih dneh

tim matavž psv rapid Reuters
Tim Matavž strelsko ni le vroč, ampak vrel. Potem ko je dva gola zabil Američanom v Stožicah v torek, je v soboto za PSV zatresel še mrežo De Graafschapa v nizozemskem prvenstvu. Njegov peti gol za PSV in osmi v ligi, s čimer je splezal na tretje mesto lestvice strelcev.

Tim Matavž je dosegel prvi gol na tekmi med De Graafschapom in PSV. VIDEO: V 11. minuti je med nogami preigral branilca in zadel za 1:0. Primorec je igral do 75. minute, PSV pa je zmagal s 3:1. V Serie A so se zmage veselili Valter Birsa, Bojan Jokić in Boštjan Cesar. Chievo zadnjih dveh je z 2:1 premagal Catanio, Birsa pa si je s klopi ogledal poraz Novare (0:1). Reneja Krhina ni bilo v postavi Bologne, ki je z 0:1 doma klonila pred Ceseno, Samir Handanović (Udinese) pa je dvakrat klonil proti Parmi (2:0). Josip Iličić in Armin Bačinović sta s Palermom izgubila pri Juventusu (0:3). V Nemčiji Köln Miša Brečka in Milivoja Novakovića proti Mainzu ni zaigral, saj je glavni sodnik Babak Rafati pred dvobojem poskušal narediti samomor. V drugi ligi se je med strelce vpisal še Zlatko Dedić za Dynamo.

Več dosežkov slovenskih legionarjev v preteklem tednu najdete v razpredelnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.