Matavž znova prvi mož PSV

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Tim Matavž je ob zmagi PSV proti Vitesseju (3:1) zabil svoj prvi letošnji zadetek in dodal še dve podaji za preostala dva zadetka.
Oglej si celoten članek

Slovenski reprezentant Tim Matavž se je v drugem nastopu v letu 2012 prvič vpisal med strelce. Nekdanji član HiT Gorice je za PSV zabil v 31. minuti srečanja proti Vitesseju, ko je poskrbel za vodstvo svoje ekipe z 1:0 (zadel je po odbiti žogi). Matavž je imel prste vmes tudi pri preostalih zadetkih svojega moštva. V 76. minuti je za zadetek podal Driesu Mertensu, ki je zadel za 2:0. V sodnikovem podaljšku pa je prav tako prispeval podajo, ko je Stanislav Manolev postavil končni izid 3:1.

Matavž je bila na igrišču od prve do zadnje minute. PSV pa je z novimi tremi točkami in s tekmo več vsaj začasno prevzel vodstvo na lestvici. AZ Alkmaar (v soboto gostuje pri Rodi) ima na drugem mestu s tekmo manj dve točki zaostanka.

Že enajsti zadetek v prvenstvu

Za Matavža je bil to že enajsti zadetek v prvenstvu, s čimer je na petem mestu lestvice strelcev izenačil z Miralemom Sulejmanijem (Ajax). Na prvem mestu je Bas Dost iz SC Heerenveena, ki je trenutno pri številki 17.

Zadetek Matavža:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:28 28. Januar 2012.

    in pri Kekcu ni bil v prvem planu _JAU-

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.