Matić: "Vedeli smo, da Maribor igra dober nogomet"

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
O precejšnjem razočaranju nogometašev Chelseaja po sinočnjem remiju v Ljudskem vrtu (1:1) zgovorno priča dejstvo, da je bilo v mešani coni težko priti do njihovih izjav, saj so eden za drugim molče odcapljali proti klubskemu avtobusu.
Oglej si celoten članek

Eden redkih, ki je postregel z izjavo za številne predstavnike sedme sile, je bil Nemanja Matić, strelec izenačujočega zadetka: "Morda so nekateri pričakovali lahko tekmo, vendar je igralci vsekakor nismo. Vedeli smo, da je Maribor sposoben odigrati odlično srečanje, saj so remizirali proti Sportingu pred domačimi navijači ter v gosteh pri Schalkeju. S tem so potrdili, da igrajo dober nogomet. Trener nam je pred tekmo pokazal nekaj posnetkov in nas opozoril na nevarnosti."

Ob koncu polčasa v težavah

Kljub Mourinhovim opozorilom so imeli nogometaši vodilne zasedbe angleškega prvenstva obilo težav z razpoloženimi domačini. "V prvih petnajstih minutah smo kontrolirali tekmo, nato pa je Maribor zaigral boljše in prišel do nekaterih priložnosti za zadetek. V drugem delu prvega polčasa smo imeli kar nekaj težav," je priznal Matić, ki je bil bolj zadovoljen s predstavo svojega moštva v drugem polčasu: "Maribor je dosegel lep zadetek in nato ob pomoči svojih navijačev še nekajkrat zapretil. Uspeli smo izenačiti, nato pa smo v končnici tekme zapravili priložnost za zmago. Ob doseženem zadetku je pomembno delo opravil John Terry, sam pa sem dobro reagiral na njegovo podajo. Upam, da bo v prihodnje dosegel še več zadetkov."

Pred slovesom od mariborskega štadiona je 26-letni nogometaš potrdil, da remi vendarle ni potešil apetitov zvezdniškega moštva: "Seveda nismo zadovoljni z remijem. Zavedamo se, da nismo igrali dobro, vendar smo še vedno na prvem mestu v skupini. Prepričan sem, da bomo na tem položaju ostali tudi po zadnjih dveh tekmah."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.