Matija Duh se bori za življenje

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Slovenski spidvejist Matija Duh po nesreči na dirki v Argentini ostaja v kritičnem stanju. Iz bolnišnice so sporočili, da novosti ni - stanje posavskega dirkača je še naprej zelo resno.
Oglej si celoten članek

"Gre za resno možgansko poškodbo. 68 % teh pacientov umre, ostali pa ostanejo v vegetativnem stanju," je že včeraj za portal Lanueva.com dejal vir iz bolnišnice, kjer skrbijo za ponesrečenega Matijo Duha.

Posavski spidvejist ostaja na intenzivni negi, potem ko je na dirki v Aldei Romani trčil v zadnje kolo Guglielma Franchettija, hudo poškodovanega pa so ga odpeljali v bližnjo bolnišnico Penna, kjer so potrdili, da je huje poškodovan.

Doktor Martín Alonso je v jutranjih urah povedal, da je Duhovo stanje zelo resno, potrdil pa je, da je v življenjski nevarnosti.

Obiskal ga je tudi Franchetti, ki je kasneje na svojem facebook profilu zapisal: "Matija je v komi in na aparatih. Držim pesti, da bi čim prej okreval, prijatelj."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.