Mavericks in Luka navdušeni nad Dončićevim soigralcem

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Telički komaj čakajo nadaljevanje NBA sezone.
Oglej si celoten članek

Ameriški mediji so se uspeli dokopati do ključnih informacij o tako težko pričakovanem nadaljevanju NBA sezone. Treningi se bodo začeli 30. junija, 7. julija pa se bodo ekipe preselile v športni kompleks Wide World of Sports v Orlandu. Sezona naj bi se začela 31. julija, končnica pa 18. avgusta. 

Nadaljevanje sezone Če ste upali, da boste naleteli na Dončića, ste se zmotili

V nadaljevanju prvenstva NBA bo nastopilo 22 ekip, ki so pred prekinitvijo sezone še imele možnost za uvrstitev v končnico. 13 jih prihaja iz zahodne konference in devet iz vzhodne. Med njimi so tudi vsa moštva slovenskih igralcev.

Kot kaže po objavah na socialnih omrežjih pa se nadaljevanja sezone najbolj veselijo pri Dallasu našega Luke Dončića, saj se je pred korona-pavzo dokončno prebudil latvijski velikan ter drugi največji zvezdnik ekipe, Kristaps Porzingis.

Pri Teličkih tako komaj čakajo, da bodo "z vajeti spustili samoroga". Pri Dallasu so namreč poudarili izjemno Latvijčevo statistiko, ki je na zadnjih 15 tekmah povprečno dosegal kar 25,2 točki, 10,9 skokov ter 2,3 skoka. Mavericks so še dodali, da bo Porzingis dočakal nadaljevanje sezone "na polno pripravljen".

Nad stanjem svojega zvezdniškega soigralca je navdušen tudi Luka, ki je takoj všečkal Dallasovo objavo. Dončić je bil tekom Porzingisovega "preporoda" sicer večino časa poškodovan, tako da navijači Dallasa že navdušeno čakajo, kako bo zvezdniška kombinacija delovala, ko bosta oba košarkarska dragulja v top formi.

Foto: Twitter Kristaps Porzingis

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.