Mavrič – Italijo premagal že dvakrat

Foto: Barbara Milavec Matej Mavrič Rožič pravi, da se Italijani zavedajo slovenske kakovosti. (Foto: B
Bržkone bi si za Primorca težko izmislil slajšo zmago, kot je nad Italijani. Pirančan Matej Mavrič Rožič se bo že četrtič v reprezentančni karieri soočil z azzurri: "Prikazati moramo pravi obraz in težav ne bo."
Oglej si celoten članek

Že dvakrat sem okusil slast zmage nad Italijani – v Celju in Trstu, enkrat pa smo izgubili v Palermu. Upam, da se bo četrta tekma razpletla v našo korist.
Matej Mavrič Rožič
"Italijo spremljam prek medijev, saj znam italijansko. Kot sem razbral, prihaja zelo močna reprezentanca – spoj izkušenosti in mladosti. Ampak pomembni smo mi. Prikazati moramo pravi obraz in težav ne bo," je za zurnal24.si dejal Matej Mavrič Rožič, ki je za Slovenijo igral 35-krat in zabil en zadetek.

Je pri naših sosedih zaznati spoštovanje ali morda celo drobec strahu? "Strahu ni, se pa Italijani zavedajo, kam prihajajo. Tudi če bi se bali, tega ne želijo pokazati. Če pa prebereš med vrsticami, vedo, da prihajajo k reprezentanci, ki zna igrati nogomet in je pokazala kakovost," je še dejal nekdanji član Pirana, Primorja, Gorice, Moldeja, Koblenza in zdaj Kapfenberga, ki sta mu bila nekdaj vzornika – seveda Italijana: Alessandro Nesta in Alessandro Costacurta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.