Mavsarjeva iz Krima v Vardar

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenska rokometašica Tamara Mavsar se po 11 sezonah, ki jih je preživela v Krimu poslavlja, saj se za dve sezoni odpravlja k skopskemu Vardarju.
Oglej si celoten članek

Tamara Mavsar je v dresih vseh selekcij Krima zbrala več kot 2400 zadetkov, s trdim delom si je prigarala kapetanski trak v ekipi in tudi reprezentanci.

"Krimu bom vedno hvaležna za vse, kar mi je ponudil. Za ponudbo, ki sem jo dobila iz Vardarja, je zagotovo zaslužna Krimova rokometna šola. Seveda ni lahko oditi od doma, a moja želja je vedno bila, da bi se preizkusila v tujini. Zagotovo pa je velika želja, da se nekoč znova vrnem v Krim," je dejala Mavsarjeva.

Z veliko željo in nepopustljivostjo na tekmah je postala eden najbolj prepoznavnih obrazov ljubljanske ekipe, v ekipi se je izoblikovala od mlade nadobudne rokometašice do vrhunske športnice, ki bo dobila priložnost zaigrati za skopski klub.

V polfinalu brez derbija z Zagorjem

Na sedežu Rokometne zveze Slovenije so danes opravili žreb polfinalnih ženskih parov za pokal Slovenije, ki bo 26. in 27. marca v ljubljanski dvorani Kodeljevo.

Polfinalna para sta Krka Novo mesto - Krim Mercator in Zagorje - Mlinotest Ajdovščina. Naslov pokalnih prvakinj brani ljubljanska ekipa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.