Šport
94 ogledov

Mavsarjeva iz Krima v Vardar

Sport 05.10.2013 Tamara Mavsar, rokomet, liga prvakinj, 1. krog, skupina C, Krim Saša Despot
Slovenska rokometašica Tamara Mavsar se po 11 sezonah, ki jih je preživela v Krimu poslavlja, saj se za dve sezoni odpravlja k skopskemu Vardarju.

Tamara Mavsar je v dresih vseh selekcij Krima zbrala več kot 2400 zadetkov, s trdim delom si je prigarala kapetanski trak v ekipi in tudi reprezentanci.

"Krimu bom vedno hvaležna za vse, kar mi je ponudil. Za ponudbo, ki sem jo dobila iz Vardarja, je zagotovo zaslužna Krimova rokometna šola. Seveda ni lahko oditi od doma, a moja želja je vedno bila, da bi se preizkusila v tujini. Zagotovo pa je velika želja, da se nekoč znova vrnem v Krim," je dejala Mavsarjeva.

Z veliko željo in nepopustljivostjo na tekmah je postala eden najbolj prepoznavnih obrazov ljubljanske ekipe, v ekipi se je izoblikovala od mlade nadobudne rokometašice do vrhunske športnice, ki bo dobila priložnost zaigrati za skopski klub.

V polfinalu brez derbija z Zagorjem

Na sedežu Rokometne zveze Slovenije so danes opravili žreb polfinalnih ženskih parov za pokal Slovenije, ki bo 26. in 27. marca v ljubljanski dvorani Kodeljevo.

Polfinalna para sta Krka Novo mesto - Krim Mercator in Zagorje - Mlinotest Ajdovščina. Naslov pokalnih prvakinj brani ljubljanska ekipa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.