Mayweather ponovno udaril po Rouseyjevi

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriška borka mešanih borilnih veščin Ronda Rousey se je izjemno veselila, da je lahko krasila naslovnico najslovitejšega boksarskega magazina The Ring. Manj navdušen je bil nad tem upokojeni boksar Floyd Mayweather Jr.
Oglej si celoten članek

Ameriški boksar Floyd Mayweather Jr., ki je septembra zadnjič stopil v ring, ni največji prijatelj borilke mešanih borilnih veščin Ronde Rousey. Tako se tudi ni vzdržal komentarja ob novi izdaji najslovitejšega boksarskega magazina The Ring, katere naslovnico krasi prav Rouseyjeva.

"Mislim, saj veste, čestitke pa to, ampak športu začne slabo kazati, ko se na naslovnici magazina pojavi ženska borka povsem drugega športa," je Mayweather povedal za spletno stran FightHype.

Mayweather meni, da Rousey krasi naslovnico le zaradi tega, ker lastnik magazina, Golden Boy Enterprises, ni imel lastnega borca za objavo na naslovnici.

"Svi vemo, da je Oscar De La Hoya lastnik Ring magazina. Rouseyjeva se je pojavila le na naslovnici, ker ima De La Hoya le enega borca - Canelo."

Rouseyjeva se še ni odzvala na besede Mayweatherja. Glede na neustavljivo besedno bitko med obema, pa lahko kmalu pričakujemo odziv od trenutno najboljše borke borilnih veščin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.