Šport
4 ogledov

Mayweather ponovno udaril po Rouseyjevi

floyd mayweather EPA
Ameriška borka mešanih borilnih veščin Ronda Rousey se je izjemno veselila, da je lahko krasila naslovnico najslovitejšega boksarskega magazina The Ring. Manj navdušen je bil nad tem upokojeni boksar Floyd Mayweather Jr.

Ameriški boksar Floyd Mayweather Jr., ki je septembra zadnjič stopil v ring, ni največji prijatelj borilke mešanih borilnih veščin Ronde Rousey. Tako se tudi ni vzdržal komentarja ob novi izdaji najslovitejšega boksarskega magazina The Ring, katere naslovnico krasi prav Rouseyjeva.

"Mislim, saj veste, čestitke pa to, ampak športu začne slabo kazati, ko se na naslovnici magazina pojavi ženska borka povsem drugega športa," je Mayweather povedal za spletno stran FightHype.

Mayweather meni, da Rousey krasi naslovnico le zaradi tega, ker lastnik magazina, Golden Boy Enterprises, ni imel lastnega borca za objavo na naslovnici.

"Svi vemo, da je Oscar De La Hoya lastnik Ring magazina. Rouseyjeva se je pojavila le na naslovnici, ker ima De La Hoya le enega borca - Canelo."

Rouseyjeva se še ni odzvala na besede Mayweatherja. Glede na neustavljivo besedno bitko med obema, pa lahko kmalu pričakujemo odziv od trenutno najboljše borke borilnih veščin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.