Mayweather slavil ob glasnih žvižgih

Foto: Reuters Mayweather Foto: Reuters Mayweather ortiz Foto: Reuters Mayweather ortiz Foto: EPA Mayweather ortiz Foto: EPA Mayweather ortiz Foto: EPA Mayweather ortiz Foto: EPA Mayweather ortiz
Floyd Mayweather Jr. je osvojil naslov svetovnega boksarskega prvaka v velterski kategoriji po verziji WBC. V Las Vegasu je s knock outom v četrti rundi ugnal Victorja Ortiza in po 42 dvobojih, 26 jih je dobil predčasno, ostal nepremagan. Dvoboj pa je zaznamovala odločila nešportna poteza zmagovalca.
Oglej si celoten članek

Floyd Mayweather je bil deležen žvižgov in glasnih vzklikov neodobravanja, saj je do zmage prišel na sporen način. Victor Ortiz ga je v četrti rundi udaril z glavo in sodnik Joe Cortez ga je kaznoval. Ortiz se je Mayweatherju nato po premoru opravičil in mu ponudil dotik z rokavicama, Mayweather pa ga je nezaščitenega in povsem nepripravljenega že trenutek pozneje silovito udaril in podrl na tla.

Ortiz je svetovni prvak postal 16. aprila letos, ko je premagal Andreja Berta. Slednji je v Biloxiju 4. septembra premagal Dejana Zavca in mu odvzel naslov svetovnega prvaka po verziji IBF.

Ključni trenutki borbe v videu:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.