Mayweatherju tretjič prestavili zaslišanje

Foto: Žurnal24 Floydu Mayweatherju so že tretjič prestavili zaslišanje. (Foto: Reuters)
Ameriškemu boksarju Floydu Mayweatherju, prvaku velterske kategorije in s tem tudi konkurentu našega Dejana Zavca, so v četrtek že tretjič prestavili zaslišanje, ki ga čaka zaradi nasilja v družini.
Oglej si celoten članek

Floydu Mayweatherju (41 zmag, od tega 25 s KO, brez poraza) v primeru, da bo obsojen, grozi 34 let zapora. Omenjeno zaslišanje so Mayweatherju dvakrat prestavili že januarja in marca, tokrat so ga preložili na 29. julij. Mayweather je sicer proti plačilu varščine na prostosti, v četrtek pa ga ni bilo na sodišče, da bi preložitev odobril tudi sam.

Triintridesetletnemu Američanu grozi 34 let zapora, potem ko je lani grozil svojemu tedanjemu dekletu Josie Harris in otrokoma, ki jih ima z njo. Harrisovo naj bi boksar tudi pretepel, poleg tega pa ga bremeni še nekaj manjših prekrškov in kaznivih dejanj.

Zaradi omenjenih pravnih težav Mayweatherja zaenkrat še ni bilo dvoboja s Filipincem Mannyjem Pacquiaojem, ki je prvi izzivalec, nazadnje pa je bil Mayweather v ringu dejaven pred letom dni. Od decembra 2007, ko je premagal Britanca Rickyja Hattona, je boksal le dvakrat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.