Šport
0 ogledov

Mayweatherju tretjič prestavili zaslišanje

Floydu Mayweatherju so že tretjič prestavili zaslišanje. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Ameriškemu boksarju Floydu Mayweatherju, prvaku velterske kategorije in s tem tudi konkurentu našega Dejana Zavca, so v četrtek že tretjič prestavili zaslišanje, ki ga čaka zaradi nasilja v družini.

Floydu Mayweatherju (41 zmag, od tega 25 s KO, brez poraza) v primeru, da bo obsojen, grozi 34 let zapora. Omenjeno zaslišanje so Mayweatherju dvakrat prestavili že januarja in marca, tokrat so ga preložili na 29. julij. Mayweather je sicer proti plačilu varščine na prostosti, v četrtek pa ga ni bilo na sodišče, da bi preložitev odobril tudi sam.

Triintridesetletnemu Američanu grozi 34 let zapora, potem ko je lani grozil svojemu tedanjemu dekletu Josie Harris in otrokoma, ki jih ima z njo. Harrisovo naj bi boksar tudi pretepel, poleg tega pa ga bremeni še nekaj manjših prekrškov in kaznivih dejanj.

Zaradi omenjenih pravnih težav Mayweatherja zaenkrat še ni bilo dvoboja s Filipincem Mannyjem Pacquiaojem, ki je prvi izzivalec, nazadnje pa je bil Mayweather v ringu dejaven pred letom dni. Od decembra 2007, ko je premagal Britanca Rickyja Hattona, je boksal le dvakrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.