Mazejeva in Vonnova spet vrhunski

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Tina Maze je na drugem smukaškem treningu v Val d'Iseru osvojila spodbudno tretje mesto. Zmagala je Švicarka Dominique Gisin, drugo mesto pa si je prismučala Američanka Lindsey Vonn.
Oglej si celoten članek

Alpske smučarke so opravile drugi trening smuka na progi Oreiller Killy. Razlike v časih med tekmovalkami niso bile velike, 2900 metrov dolgo progo v Val d'Iseru pa je najhitreje presmučala Švicarka Dominique Gisin v času 1:49,07. Drugo mesto je zasedla Američanka Lindsey Vonn (+0,04), Tina Maze je bila tretja (+0,16).

Foto: EPA lindsey vonn trening smuk val d'isere Ilka Štuhec je tokrat postavila 26. čas, Vanja Brodnik 34., Maruša Ferk pa 47. V petek imajo dekleta v Val d'Iseru na sporedu še en trening smuka, v soboto pa sledi tekma svetovnega pokala ob 10.45.

Tina in Lindsey spet skupaj

Na prvem treningu v Val d'Iseru je bila najhitrejša Nemka Maria Höfl-Riesch, drugi čas je postavila Avstrijka Anna Fenninger, tretja pa je bila Španka Carolina Ruiz Castillo. Tina Maze je na 11. mestu zaostala sekundo in 20 stotink, Ilka Štuhec pa je bila 15. (+1,45). Lindsey Vonn se je tudi na prvem treningu smuka uvrstila tik ob Mazejevo, in sicer na 12. mesto.

''Soliden dan v pisarni, na treningu smuka sem bila 12. Naredila sem nekaj velikih napak, v nekaterih delih pa sem bila najhitrejša,'' je po prvem treningu na Facebooku zapisala Vonnova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.