Šport > Zimski športi
68 ogledov

Mazejeva in Vonnova spet vrhunski

tina maze trening smuk val d'isere Reuters
Tina Maze je na drugem smukaškem treningu v Val d'Iseru osvojila spodbudno tretje mesto. Zmagala je Švicarka Dominique Gisin, drugo mesto pa si je prismučala Američanka Lindsey Vonn.

Alpske smučarke so opravile drugi trening smuka na progi Oreiller Killy. Razlike v časih med tekmovalkami niso bile velike, 2900 metrov dolgo progo v Val d'Iseru pa je najhitreje presmučala Švicarka Dominique Gisin v času 1:49,07. Drugo mesto je zasedla Američanka Lindsey Vonn (+0,04), Tina Maze je bila tretja (+0,16).

lindsey vonn trening smuk val d'isere | Avtor: EPA EPA
Ilka Štuhec je tokrat postavila 26. čas, Vanja Brodnik 34., Maruša Ferk pa 47. V petek imajo dekleta v Val d'Iseru na sporedu še en trening smuka, v soboto pa sledi tekma svetovnega pokala ob 10.45.

Tina in Lindsey spet skupaj

Na prvem treningu v Val d'Iseru je bila najhitrejša Nemka Maria Höfl-Riesch, drugi čas je postavila Avstrijka Anna Fenninger, tretja pa je bila Španka Carolina Ruiz Castillo. Tina Maze je na 11. mestu zaostala sekundo in 20 stotink, Ilka Štuhec pa je bila 15. (+1,45). Lindsey Vonn se je tudi na prvem treningu smuka uvrstila tik ob Mazejevo, in sicer na 12. mesto.

''Soliden dan v pisarni, na treningu smuka sem bila 12. Naredila sem nekaj velikih napak, v nekaterih delih pa sem bila najhitrejša,'' je po prvem treningu na Facebooku zapisala Vonnova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.