Mazejeva zbodla Vonnovo

Foto: EPA
Foto: EPA
Trojno zmago ameriške superzvezdnice Lindsey Vonn v Lake Louisu je z objavo na družabnem omrežju komentirala tudi slovenska šampionka Tina Maze.
Oglej si celoten članek

Kraljica hitrih disciplin Lindsey Vonn je velika zmagovalka kanadskega konca tedna v Lake Louisu, kjer je dobila dva smuka in superveleslalom ter se zavihtela na prvo mesto skupnega seštevka za svetovni pokal.
Vonnova je na nedeljskem superveleslalomu osvojila tretjo zmago v sezono, 18. v Lake Louisu in 70. na tekmah za svetovni pokal. S tem je na najboljši možen način napovedala pohod na peti veliki kristalni globus, ki ga ni osvojila vse od leta 2012.

Vonnova v letošnji sezoni tekmuje ob odsotnosti njenih največjih konkurentk, saj se je lanskoletna podprvakinja Tina Maze odločila za enoletni premor, branilka skupne zmage Anna Fenninger pa se je poškodovala med pripravami na novo sezono.

Na pomanjkanje konkurence je z objavo na družabnem omrežju Twitter opozorila tudi najboljša slovenska smučarka. ''Lahko delo, ko te z Anno Fenninger le gledava,'' je zapisala Črnjanka in Vonnovi čestitala za nov trojček zmag.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 20

  • 20:19 7. December 2015.

    Ha ha ha pod to novico pa vidiš tipično slovensko fovšijo in zaplankanost.

  • 19:32 7. December 2015.

    +++

  • Eni ste tako pametni o angleščini, da bi pa sami predstavil vaš perfekten in linguistično neizpodbiden prevod ga pa ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.