Šport > Zimski športi
39 ogledov

Mazejeva zbodla Vonnovo

tina maze lindsey vonn EPA
Trojno zmago ameriške superzvezdnice Lindsey Vonn v Lake Louisu je z objavo na družabnem omrežju komentirala tudi slovenska šampionka Tina Maze.

Kraljica hitrih disciplin Lindsey Vonn je velika zmagovalka kanadskega konca tedna v Lake Louisu, kjer je dobila dva smuka in superveleslalom ter se zavihtela na prvo mesto skupnega seštevka za svetovni pokal.
Vonnova je na nedeljskem superveleslalomu osvojila tretjo zmago v sezono, 18. v Lake Louisu in 70. na tekmah za svetovni pokal. S tem je na najboljši možen način napovedala pohod na peti veliki kristalni globus, ki ga ni osvojila vse od leta 2012.

Vonnova v letošnji sezoni tekmuje ob odsotnosti njenih največjih konkurentk, saj se je lanskoletna podprvakinja Tina Maze odločila za enoletni premor, branilka skupne zmage Anna Fenninger pa se je poškodovala med pripravami na novo sezono.

Na pomanjkanje konkurence je z objavo na družabnem omrežju Twitter opozorila tudi najboljša slovenska smučarka. ''Lahko delo, ko te z Anno Fenninger le gledava,'' je zapisala Črnjanka in Vonnovi čestitala za nov trojček zmag.

Komentarjev 20
  • KOJAK 20:19 07.december 2015.

    Ha ha ha pod to novico pa vidiš tipično slovensko fovšijo in zaplankanost.

  • onyxx 19:32 07.december 2015.

    +++

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:59 07.december 2015.

    Eni ste tako pametni o angleščini, da bi pa sami predstavil vaš perfekten in linguistično neizpodbiden prevod ga pa ni junaka ane. Troli eni.