Mazejeva zmago posvetila Finki

Foto: EPA
Foto: EPA
Tina Maze je svojo nedeljsko zmago v Ofterschwangu, s katero je prevzela vodstvo v skupnem slalomskem seštevku svetovnega pokala, posvetila Tanji Poutiainen, ki je morala tekmo izpustiti zaradi poškodbe kolena.
Oglej si celoten članek

"Slalomsko zmago bi rada posvetila eni od najboljših športnic v svetovnem pokalu Tanji Poutiainen. Želim ti vse najboljše! Hitro okrevaj," je Tina Maze zapisala na svojem profilu na Twitterju. 11-kratna zmagovalka tekem za svetovni pokal (šestkrat v slalomu in petkrat v veleslalomu) Tanja Poutiainen je v soboto na veleslalomu v zgornjem delu tako hudo padla, da so jo morali poškodovano s helikopterjem prepeljati v bolnišnico v Immenstadtu.

Prvi zdravniški izvidi so pokazali, da si 32-letna Finka ni zlomila nobene kosti, a si je po besedah vodje finske ženske ekipe Christiana Brüescha poškodovala koleno. "Natančne diagnoze še nimamo. Lahko le ugibam," je dejal Brüesch. Poutiainenova se je odločila, da bo podrobnejše preglede opravila doma na Finskem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:28 11. Marec 2013.

    Tukaj se vidi odnos prave Slovenske šampionke do sotekmovalk !!!!!!!!<br />Tudi sam želim Tanji čimprejšnje okrevanje in vrnitev v elito …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.