Mazejevo pogrelo vprašanje o odpovedi

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Dvakratna olimpijska prvakinja se je odzvala na travmatično izkušnjo slovenskih kajakašic.
Oglej si celoten članek

Slovenski kajakašici na mirnih vodah Špela Ponomarenko Janić in Anja Osterman sta na olimpijskih igrah v Toku ostali brez finala v disciplini K-2 na 500 metrov, potem ko sta se tik pred ciljem prevrnili in pristali v vodi.

Napaka Slovenki na dobri poti do finala, nato pa...

Zaradi velikega razočaranja so solze tekme v potokih, kajakašici pa so močno prizadeli tudi neokusni komentarji nekaterih spletnih uporabnikov.

Kljub temu Slovenki nista obupali in si z uspešnima nastopoma v posamični konkurenci izborili polfinale. Več o četrtfinalnih nastopih in tekmovanju pod vtisom torkove katastrofe si lahko preberete TUKAJ.

Tokio 2020 Slovenki še vedno pod vtisom torkove katastrofe

Nesrečen padec slovenskih kajakašic se je dotaknil tudi dvakratne olimpijske prvakinje Tine Maze, ki jo je ob prebiranju medijskih prispevkov na to temo zmotilo vprašanje o odpovedi nadaljnje udeležbe.

Foto: Profimedia Tina Maze

"Kakšna odpoved? Vso jezo in razočaranje nesti s seboj in 'raztrgati' vodo na naslednji tekmi!" se je na omenjeno novinarsko vprašanje odzvala 38-letnica, sicer dobitnica štirih olimpijskih medalj, saj ima poleg dveh zlatih in Sočija (2014) v zbirki še dve srebrni iz Vancouvra (2010).

Foto: Epa tina maze dominiqu gisin

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.