Mbappe ni izgubljal časa

Foto: Epa
Foto: Epa
Najboljši strelec nedavno končanega svetovnega prvenstva se je po vrnitvi v domovino takoj posvetil treningu.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometni zvezdnik Kylian Mbappe se je predčasno vrnil na treninge Paris Saint-Germaina, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Ta je dodala, da bi se lahko igralci, ki so nastopali na svetovnem prvenstvu v Katarju, na treninge vrnili po desetih dneh premora, Mbappe pa je to storil po slabih treh.

PSG je novico o povratku francoskega reprezentančnega napadalca na družbenih omrežjih objavil danes dopoldne.

Totalen kaos Argentinska zveza se je opravičila navijačem

Strelec osmih zadetkov v Katarju, dosegel je tudi hat-trick ob porazu v finalu proti Argentini, si po nedavno končanem mundialu ni želel daljšega premora. PSG sicer ni razkril, po kakšnem programu bo treniral od torka 24-letni napadalec.

Njegov soigralec, argentinski zvezdnik Lionel Messi, ki te dni proslavlja naslov svetovnega prvaka v domovini, bo predvidoma začel trenirati v začetku novega koledarskega leta.

Parižane prva tekma po SP čaka 28. decembra proti Strasbourgu, 1. januarja sledi obračun z Lensom. Na lestvici imajo po 15 krogih pet točk naskoka prav pred Lensom.

Brezsramno početje Škandal! Po koncu finala kršena Fifina pravila, Messi nezadovoljen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.