Šport > Nogomet
9645 ogledov

Škandal! Po koncu finala kršena Fifina pravila, Messi nezadovoljen

Instagram
Prizor, ki je ujezil številne nogometne privržence. Kako bo reagirala Fifa?

Slavje argentinskih nogometašev na stadionu Lusail v Katarju, kjer so po streljanju enajstmetrovk premagali Francoze, je zmotil nepovabljeni gost.

Turški kuharski mojster Salt Bae se je z domnevnim blagoslovom prvega možga Fife Giannija Infantina kar sam povabil na igrišče in tam nadlegoval Lionela Messija, za povrhu pa je s svojim početjem še kršil pravila krovne nogometne zveze.

Argentinska nogometna reprezentanca Pogled naših legend Šport Slovenske nogometne legende: "Kljub temu so Argentinci zasluženo prvaki!"

Sloviti kuhar, ki ima v lasti verigo restavracij z luksuznimi zrezki, je po koncu finalnega obračuna vkorakal na zelenico in se infiltriral v zmagovalni krog novopečenih svetovnih prvakov.

Tam je poskušal pridobiti pozornost Lionela Messija, ki ga je sprva gladko ignoriral, a je bil vsiljivi spletni vplivnež tako vztrajen, da je najboljši nogometaš prvenstva na koncu nejevoljno pristal na skupno fotografijo.

Številni argentinski zvezdniki so se sprva izogibali komunikaciji s turškim kuharjem, medtem ko so njegova dejanja močno obsodili tudi navijači širom sveta. 

Lionel Messi Neverjetne scene Šport Žena je še vedno glavna! Noro, kaj je moral Messi početi po koncu tekme

Salt Bae, čigar pravo ime je Nusret Gokce, naj bi bil v prijateljskih odnosih z Infantinom, ki je v času svetovnega prvenstva v Katarju obiskal eno izmed kuharjevih luksuznih restavracij na Srednjem vzhodu.

Prav prek poznanstva s predsednikom Fife naj bi Salt Bae pridobil akreditacijo za vstop na igrišče, kjer sicer - v to so prepričani tako igralci kot navijači - ni imel kaj iskati.

Lionel Messi, Buenos Aires Sprejem Šport Tako čustven je bil Messi, objavil je video iz otroštva Lionel Messi, Buenos Aires Noro Šport Kaos: Messija in soigralce evakuirali s helikopterji

To pa še ni vse!

Salt Bae se je v nekem trenutku celo dokopal do zlatega kipca, ki so ga zmago prejeli Argentinci. S tem je kršil pravila Mednarodne nogometne zveze (Fifa), po katerih se lahko pokala za naslov svetovnega prvaka dotika le peščica izbrancev, med katere sodijo tudi nekdanji zmagovalci mundiala in predstavniki političnega vodstva države gostiljice.

Salt Bae ne zadošča nobenemu od omenjenih kriterijev, zato navijači že zahtevajo odziv krovne nogometne zveze. 

"Popolnoma absurdno. Kdo je spustil Salto Baea na igrišče? Kaj šele, da so mu dovolili držati pokal? Predstavljajte si, da osvojite SP, kar je največji trenutek v karieri profesionalnega športnika, potem pa nekdo, ki prodaja začinjene zrezke, z vami slavi uspeh in vas nadleguje?" so zapisali pri Football Hub.

Pele Legenda Šport Eden največjih vseh časov užalil Hrvate Lionel Messi Prizor, ki odmeva Šport Nogometni svet na nogah: v kaj za vraga so oblekli Messija?

"Messi se sprašuje, kdo je ta tip," je prizorom dodal nek navijač.

"Messi ga je dvakrat zavrnil, medtem ko je poskušal objeti svojo družino, a ga je še kar lovil in grabil. Kakšen cepec. Edinokrat, da je bil Messi jezen v zadnji uri," je dodal drugi.

"Rad bi slišal Fifino razlago, zakaj so temu slavnemu kuharju dovolili na igrišče, da je delal selfije z Messijem," pa je na Twitterju zapisal novinar The Timesa Martyn Ziegler.

Kršitev Šport Francozi: Messijev drugi gol je bil neregularen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Komentarjev 2
  • Stajerc 18:23 23.december 2022.

    Koliko je dal v žep onemu pleškotu

  • Avatar jezeran
    jezeran 15:29 21.december 2022.

    Nič ne bo, kajti denar je sveta vladar. Vse huje in huje bo in vse več si bodo upali