McClaren pričakuje podporo

Foto: Žurnal24 Se bo Steve McClaren smejal tudi po sredini tekmi proti Hrvaški?
Selektor angleške reprezentance Steve McClaren je v zadnjem času pod hudim pritiskom, saj morajo njegovi varovanci, če se hočejo uvrstiti na SP, osvojiti vsaj točko proti našim južnim sosedom.
Oglej si celoten članek

Selektor angleške nogometne reprezentance Steve McLaren pravi, da njegovi ne bodo imeli nobenega opravičila, če izgubijo tekmo proti Hrvaški in se tako ne bodo uvrstili na evropsko prvenstvo leta 2008. "Zdaj je spet vse v naših rokah in sami odločamo o usodi," je priznal McClaren, potem ko so mu Izraelci naredili "usugo" in nepričakovano premagali Ruse.

"Zdaj nimamo nobenega izgovora. Poskrbeti moramo, da se uvrstimo na EP."
McClaren se zaveda, da naši južni sosedje nimajo kaj izgubiti, saj so na EP že uvrščeni, medtem ko lahko njegovi fantje v primeru poraza izpadejo, Angleži pa potrebujejo vsaj točko.

"Moramo napadati in igrati vseskozi v visokem ritmu. Igrali bomo na zmago in ne na neodločen izzid, obenem pa moramo ostati osredotočeni na igro,"
je povedal v zadnjem času s strani angleških medijev pogosto kritizirani selektor in nadaljeval: "Pričakovanja so velika, vendar jih ne bomo mogli izpolniti brez naših navijačev. Gre se za to, da vsi držimo skupaj in da smo pozitivni." McClaren bo zagotovo imel podporo s strani navijačev, saj bodo Angleži igrali doma, in sicer na stadionu v Wembleyju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.