Šport > Nogomet
5 ogledov

McClaren pričakuje podporo

Se bo Steve McClaren smejal tudi po sredini tekmi proti Hrvaški? Žurnal24 main
Selektor angleške reprezentance Steve McClaren je v zadnjem času pod hudim pritiskom, saj morajo njegovi varovanci, če se hočejo uvrstiti na SP, osvojiti vsaj točko proti našim južnim sosedom.

Selektor angleške nogometne reprezentance Steve McLaren pravi, da njegovi ne bodo imeli nobenega opravičila, če izgubijo tekmo proti Hrvaški in se tako ne bodo uvrstili na evropsko prvenstvo leta 2008. "Zdaj je spet vse v naših rokah in sami odločamo o usodi," je priznal McClaren, potem ko so mu Izraelci naredili "usugo" in nepričakovano premagali Ruse.

"Zdaj nimamo nobenega izgovora. Poskrbeti moramo, da se uvrstimo na EP."
McClaren se zaveda, da naši južni sosedje nimajo kaj izgubiti, saj so na EP že uvrščeni, medtem ko lahko njegovi fantje v primeru poraza izpadejo, Angleži pa potrebujejo vsaj točko.

"Moramo napadati in igrati vseskozi v visokem ritmu. Igrali bomo na zmago in ne na neodločen izzid, obenem pa moramo ostati osredotočeni na igro,"
je povedal v zadnjem času s strani angleških medijev pogosto kritizirani selektor in nadaljeval: "Pričakovanja so velika, vendar jih ne bomo mogli izpolniti brez naših navijačev. Gre se za to, da vsi držimo skupaj in da smo pozitivni." McClaren bo zagotovo imel podporo s strani navijačev, saj bodo Angleži igrali doma, in sicer na stadionu v Wembleyju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.