McDonald's z ekskluzivno prodajo krompirčka

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
McDonald's želi, da bi vsi obiskovalci olimpijskih iger (OI) jedli njihov krompirček in ne krompirček kogarkoli drugega.
Oglej si celoten članek

Dokument, ki je "ušel" iz organizacijskega odbor OI, pojasnjuje, da je McDonald's glavni sponzor OI v Londonu leta 2012, zato hoče vsem drugim restavracijam prodajo krompirčka v času iger prepovedati. Gre za 800 restavracij, razpršenih po 40 prizoriščih, poroča Guardian.

Vendar v navodilih obstaja luknja. Vsi ti ponudniki hrane bodo namreč svoj krompirček lahko stregli v kombinaciji z ribo. Guardian navaja:

"Vendar bo embargo veljal na drugih področjih. To pomeni nič krompirčka s čimerkoli – razen z ribami kjerkoli drugje v parku, razen če bodo obiskovalci jedli v McDonald'su. V sredo gostinsko osebje v medijskem središču ni bilo pripravljeno tvegati. Gostje so se čudili, natakar pa je pojasnil: 'Ne smemo, ker ima McDonald's v lasti pravice.'"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.