McGrady bo igral bejzbol

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nekdanji košarkarski zvezdnik Tracy McGrady, sedemkratni udeleženec tekme zvezd v ligi NBA, bo po novem poskušal zablesteti še na bejzbolskih igriščih. Po slovesu od košarkarskih igrišč, kjer je preživel 16 sezon, bo zdaj igral bejzbol v nižji ligi v Teksasu.
Oglej si celoten članek

Njegova nova ekipa je Sugar Land Skeeters, klub pa je sporočil, da je s 34-letnim Tracyjem McGradyjem, ki je pet košarkarskih sezon preživel tudi v bližnjem Houstonu, danes sklenil pogodbo, potem ko se je nekdanji košarkar udeležil tudi njihovega pripravljalnega tabora.

Uresničil svoje sanje

"V čast mi je, da sem postal član tega kluba. To mi veliko pomeni in lahko rečem, da so se uresničile moje sanje," je na začetku nove kariere dejal McGrady. V otroštvu je bejzbol že igral, zdaj pa bo ta v ZDA izjemno priljubljeni šport preizkusil tudi kot metalec v pravi ekipi. McGrady je v najboljših športnih letih bejzbol zamenjal za košarko, ki jo je uspešno igral med letoma 1997 in 2012, zdaj pa se je vrnil k svoji prvi športni ljubezni.

"Veseli nas, da je Tracy McGrady del naše ekipe. Prepričan sem, da bomo skupaj dosegli lepe uspehe," je bil sodelovanja z novo okrepitvijo vesel direktor ekipe Gary Gaetti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.