Šport > Košarka
27 ogledov

McGrady bo igral bejzbol

Tracy McGrady Kitajska Reuters
Nekdanji košarkarski zvezdnik Tracy McGrady, sedemkratni udeleženec tekme zvezd v ligi NBA, bo po novem poskušal zablesteti še na bejzbolskih igriščih. Po slovesu od košarkarskih igrišč, kjer je preživel 16 sezon, bo zdaj igral bejzbol v nižji ligi v Teksasu.

Njegova nova ekipa je Sugar Land Skeeters, klub pa je sporočil, da je s 34-letnim Tracyjem McGradyjem, ki je pet košarkarskih sezon preživel tudi v bližnjem Houstonu, danes sklenil pogodbo, potem ko se je nekdanji košarkar udeležil tudi njihovega pripravljalnega tabora.

Uresničil svoje sanje

"V čast mi je, da sem postal član tega kluba. To mi veliko pomeni in lahko rečem, da so se uresničile moje sanje," je na začetku nove kariere dejal McGrady. V otroštvu je bejzbol že igral, zdaj pa bo ta v ZDA izjemno priljubljeni šport preizkusil tudi kot metalec v pravi ekipi. McGrady je v najboljših športnih letih bejzbol zamenjal za košarko, ki jo je uspešno igral med letoma 1997 in 2012, zdaj pa se je vrnil k svoji prvi športni ljubezni.

"Veseli nas, da je Tracy McGrady del naše ekipe. Prepričan sem, da bomo skupaj dosegli lepe uspehe," je bil sodelovanja z novo okrepitvijo vesel direktor ekipe Gary Gaetti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.