McGregor ima sporočilo ga gangsterje

Foto: Profimedia conor mcgregor
Odziv Conorja McGregorja o domnevnih grožnjah irske mafije je bil kratek in jedrnat.
Oglej si celoten članek

Conor McGregor se je moral zglasiti na sodišču, ker je na območju z omejitvijo 100 km/h vozil 150 km/h. Pred tem je izpustil že dve obravnavi, v tretje se je vendarle pojavil v dovrani. "Opravičujem se. Želel sem izkazati spoštovanje, zato sem danes tukaj," je nagovoril sodnico, ki mu je naložila globo v višini 400 evrov.

Mafijski kartel McGregor pretepel napačnega človeka, grozijo mu s smrtjo

Zvezdnik mešanih borilnih veščin se je pred dnevi znašel v središču pozornosti irskih medijev, ker naj bi v nekem lokalu na obrobju Dublina pretepel tri moške. Med njimi naj bi bil tudi oče zloglasnega irskega gangsterja. McGregorju naj bi zaradi incidenta stregli po življenju, od njega naj bi celo zahtevali 900.000 evrov odškodnine.

Novinarji so ga med zapuščanjem sodišča povprašali o domnevni grožnji iz krimalnega podzemlja, McGregor pa je skozi odprto okno prestižnega BMW-a odvrnil: "Pridite pome!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.