McGregorja pred hotelom v Rusiji čakali huligani, posredovala policija

Foto: Instagram conor mcgregor
Hotel v Rusiji, kjer je prebival kontroverzni Conor McGregor, so obkolili varnostniki, na pomoč je priskočila tudi policija.
Oglej si celoten članek

Nekdanji UFC prvak Conor McGregor se je med obiskom Rusije, kjer je širil svoj poslovni imperij, spet znašel v težavah zaradi (pre)dolgega jezika.

Na tiskovni konferenci v Moskvi je zloglasni Irec napadel svojega zadnjega krvina Habiba Nurmagomedova in izrekel nekaj težkih besed na račun Dagestancev.

"Kje sem? V hotelu Ritz Carlton. Če koga zanima, sem v hoteli Ritz Carlton v Moskvi. In kje je on? Mislim, da ga ni v državi. Jaz pridem, od odide. Tipično za Dagestance. Lahko se skriva. Takšna je njihova narava. To vedo tako Rusi kot Čečeni. Dagestanci bežijo in se skrivajo," je bil oster McGregor.

Dagestan je avtonomna in suverena republika Ruske federacije v Južnem zveznem okrožju. 

Na vprašanje, ali je razmišljal o tem, da bi obiskal Dagestan, je odvrnil: "V Dagestan ne bi šel niti na veliko potrebo. To je resnica."

Razmere so se zaostrile že med javno vadbo, kjer je eden od prisotnih Dagestancev proti McGregorju zalučal plastenko.

McGregorjevemu povabilu se je po poročanju ruskih medijev odzvalo približno 100 lokalnih huliganov, ki so obkrožili hotel Ritz Carlton in čakali na priložnost, da bi obračunali s slavnim borcem.

Dva naj bi si celo utrla pot v hotel, kjer sta McGregorju sporočala, da "Dagestanci ne bežijo pred njim." Hotel so kmalu zatem preplavili varnostniki, vmešala pa se je celo policija, s pomočjo katere so poslopje za nekaj časa zaprli.

McGregor, ki lobira za povratni dvoboj z neporaženim Nurmagomedovim, naj bi se v oktagon vrnil januarja prihodnje leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.