McGregor povzročil popoln kaos, grozi mu huda kazen

Foto: Print Screen conor mcgregor
Conor McGregor v hudih težavah zaradi napada na sodnika.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik mešanih borilnih veščin Conor McGregor si je prvoščil veliko neumnost, ki bi lahko imela precej hude posledice.  "Zloglasni" se je pred dnevi udeležil dogodka Bellator 187 v Dublinu, kjer je njegov rojak Charlie Ward premagal Johna Redmonda.

Incident se je zgodil v zaključku prve runde, ko je Ward nokavtiral svojega nasprotnika. McGregor je pritekel v ring in slavil skupaj z rojakom, čeprav je sodnik Marc Goddard menil, da bi se moral dvoboj nadaljevati z drugo rundo. Razposajenega Irca je začel poditi iz ringa, nakar je McGregorju zavrela kri. Zavladal je kaos.

"Njegov prihod v kletko je zasenčil celoten dvoboj," je obžaloval poraženec Redmond. "Ni bilo konec, vendar je norija preprečila, da bi dobil priložnost v drugi rundi. Zavladala je panika. Goddard je želel nadaljevati, nato je komisija razveljavila njegovo odločitev. Mislim, da je bila to posledica cirkusa. Še nikoli nisem videl česa takšnega," je dodal.

Foto: Print Screen conor mcgregor McGregor ni bil uradni član Wardovega kota, zato v ringu ni imel kaj iskati. Prav tako mu grozi huda kazen, ker je fizično napadel sodnika. Roy Nelson je bil zaradi odrivanja sodnika kaznovan s šestmesečno prepovedjo, Jason High z enoletno.

McGregor se bo poskušal izvleči z opravičilom, v katerem je pojasnil svoje stališče. "Iskreno se opravičujem za moje vedenje v Dublinu. V želji, da bi podprl zvestega soborca, so me premagala čustva in vedel sem se neprimerno. Marc Goddard je sprejel grozno odločitev, ko je poskusil s tal pobrati nezavestnega borca in izsiliti drugo rundo. In to kljub željam njegovega kota. Dvoboja je bilo konec. Bil sem priča najhujšemu, ko je nasprotnik zaradi poškodb umrl, in ustrašil sem se, da bi se kaj takšnega ponovilo. Izgubil sem nadzor in burno reagiral. Opravičujem se vsem," je sporočil McGregor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.