McGregor si je že premislil

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Irski borec je preklical odločitev o upokojitvi.
Oglej si celoten članek

Conor McGregor je pred nekaj dnevi javnost obvestil, da se umika iz borilnega športa. Svojim tekmecem v UFC je zaželel vse najboljše in napovedal slovo.

MMA McGregor: "Odločil sem se, da se bom danes upokojil"

Kontroverzni Irec pa ni bil dolgo v "pokoju". V četrtek je namreč prek družbenih omrežij sporočil, da se bo še boril v oktagonu.

"Želim iti naprej, skupaj z mojimi navijači vseh religij in (kulturnih, op. a.) ozadij. Vse religije nas ženejo k temu, da smo najboljša verzija sebe. Svet je samo en in en je za vse. Se vidimo v oktagonu," je zapisal McGregor.

Irec se je v UFC nazadnje boril proti Dagestancu Habibu Nurmagomedovu in izgubil, pred tem je klonil v boksarskem dvoboju proti neporaženemu Floydu Mayweatherju jr.

Šok MMA borec po knockoutu izgubil življenje

VIDEO Zvezdnik po nočnem incidentu znova v zaporu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.