McLaren: Red Bull pošiljal kodirana sporočila

Foto: EPA
Foto: EPA
Razplet dirke svetovnega prvenstva formule 1 za veliko nagrado Singapurja še vedno odmeva. Z izidom nočnega avtomobilističnega spektakla pod žarometi niso zadovoljni v moštvu McLaren.
Oglej si celoten članek

Britanska ekipa McLaren je po dirki za VN Singapurja obtožila moštvo Red Bull, da si je pomagalo z nedovoljenimi prijemi. Britanci trdijo, da so Danielu Ricciardu vsaj dvakrat pošiljali kodirana sporočila, kar je v nasprotju s pravili Mednarodne avtomobilistične zveze (Fia). V Red Bullu so očitke zanikali.

Ulično dirko je dobil Britanec Lewis Hamilton, ki je s sedmo zmago v sezoni znova skočil na vrh dirkaškega seštevka, pred moštvenim kolegom iz Mercedesa in največjim tekmecem Nicom Rosbergom, ki je zaradi težav z elektroniko odstopil v 14. krogu, ima tri točke prednosti. Na drugo in tretje mesto sta se uvrstila Red Bulla Nemec Sebastian Vettel in Avstralec Ricciardo.

Več o reakcijah po VN Singapurja si preberite na:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.