Šport
40 ogledov

McLaren: Red Bull pošiljal kodirana sporočila

Ricciardo VN Singapurja Red Bull EPA
Razplet dirke svetovnega prvenstva formule 1 za veliko nagrado Singapurja še vedno odmeva. Z izidom nočnega avtomobilističnega spektakla pod žarometi niso zadovoljni v moštvu McLaren.

Britanska ekipa McLaren je po dirki za VN Singapurja obtožila moštvo Red Bull, da si je pomagalo z nedovoljenimi prijemi. Britanci trdijo, da so Danielu Ricciardu vsaj dvakrat pošiljali kodirana sporočila, kar je v nasprotju s pravili Mednarodne avtomobilistične zveze (Fia). V Red Bullu so očitke zanikali.

Ulično dirko je dobil Britanec Lewis Hamilton, ki je s sedmo zmago v sezoni znova skočil na vrh dirkaškega seštevka, pred moštvenim kolegom iz Mercedesa in največjim tekmecem Nicom Rosbergom, ki je zaradi težav z elektroniko odstopil v 14. krogu, ima tri točke prednosti. Na drugo in tretje mesto sta se uvrstila Red Bulla Nemec Sebastian Vettel in Avstralec Ricciardo.

Več o reakcijah po VN Singapurja si preberite na:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.