Med Indijanci in kavbojci

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Vasilij Žbogar je eden tistih atenskih junakov, ki bo na OI v Pekingu branil kolajno. "Pripravim zelo dobre zajtrke," se je v rubriki Druga plat pohvalil zgovorni Primorec.
Oglej si celoten članek

 

Poglejte še ...

Druga plat: Sara Isakovič
Druga plat: Peter Kauzer
Druga plat: Uroš Zorman

Poglejte, katero izjavo si je še posebej zapomnil Vasilij Žbogar , jadralec, ki je vrhunec kariere doživel pred štirimi leti, ko je na olimpijskih igrah v Atenah osvojil bronasto kolajno. Še dobro se spomni prve ljubezni iz male šole, najraje pa se razvaja v domači masažni kadi. 32-letni športnik, član Jadralnega kluba Burja , je v naši redni torkovi rubriki Druga plat tudi dejal, da bi morali vsem dopingiranim športnikom prepovedati ukvarjanje s športom. Ponosen na svojo družino pravi, da se najbolj boji prav izgube svojih najbližjih. Še vedno študent marketinga v Kopru se je sicer z jadranjem začel ukvarjati pri 9 letih, ker ga je oče spodbudil k temu. Poglejte si zanimiv videointervju z Vasilijem Žbogarjem.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.