Šport
9 ogledov

Med Indijanci in kavbojci

1/2
Žurnal24 main
Vasilij Žbogar je eden tistih atenskih junakov, ki bo na OI v Pekingu branil kolajno. "Pripravim zelo dobre zajtrke," se je v rubriki Druga plat pohvalil zgovorni Primorec.

 

Poglejte še ...

Druga plat: Sara Isakovič
Druga plat: Peter Kauzer
Druga plat: Uroš Zorman

Poglejte, katero izjavo si je še posebej zapomnil Vasilij Žbogar , jadralec, ki je vrhunec kariere doživel pred štirimi leti, ko je na olimpijskih igrah v Atenah osvojil bronasto kolajno. Še dobro se spomni prve ljubezni iz male šole, najraje pa se razvaja v domači masažni kadi. 32-letni športnik, član Jadralnega kluba Burja , je v naši redni torkovi rubriki Druga plat tudi dejal, da bi morali vsem dopingiranim športnikom prepovedati ukvarjanje s športom. Ponosen na svojo družino pravi, da se najbolj boji prav izgube svojih najbližjih. Še vedno študent marketinga v Kopru se je sicer z jadranjem začel ukvarjati pri 9 letih, ker ga je oče spodbudil k temu. Poglejte si zanimiv videointervju z Vasilijem Žbogarjem.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.