Med rjuhe najraje s Shannon Elizabet

Foto: Žurnal24 Doyle Brunson (Foto: PokerNews.si)
Dandanes ima praktično vsak pokeraš že svoj Twitter račun. A le malokateri med njimi, ga uporablja za komunikacijo s svojimi oboževalci, tako kot to počne živa legenda pokra Doyle Brunson.
Oglej si celoten članek

Slednji prek njega, svoje fene mnogokrat prosi za pomoč, kak nasvet ali pa jim da s kakim vprašanjem priložnost, da tudi oni njemu izdajo, kaj se jim podi po glavi. Ena od takih priložnosti se je pokazala tudi prejšnji teden, ko je Doyle Brunson svoje oboževalce poprosil, da mu izdajo svoje odgovore na 3 zabavna vprašanja:

  • S katero poker zvezdo bi želel seksati?
  • S katero poker zvezdo bi se rad družil?
  • Katero zvezdo bi rad ubil?

O tem, da je bil odziv na Brunsonovo anketo ogromen, verjetno niti ni potrebno izgubljati besed, kljub nekaterim zelo zanimivim odgovorom, pa do pravega presenečenja vendarle ni prišlo.

V prvi kategoriji, so bile med moškimi jasne zmagovalke:

  1. Shannon Elizabet
  2. Vanessa Rousso
  3. Jennifer Tilly

Medtem ko bi ženske v svojo posteljo najraje zvabile naslednje korenjake:

  1. Gus Hansen
  2. Patrik Antonius
  3. Phil Ivey

Zanimivo, da ne glede na spol anketiranca, v naslednjih dveh kategorijah, pravih razlik med odgovori ni bilo. Tako so najbolj priljubljeni igralci, s katerimi bi se želeli družiti oboževalci Doyle Brunsona: Phil Laak, Antonio Esfandiari in pa Daniel Negreanu.

Glede na vse polemike in splošno klimo v poker skupnosti, so bili še najmanj presenetljivi odgovori na 3 vprašanje, saj je velika večina ljudi, na svojo listo za odstrel, uvrstila glasnega Phila Hellmutha, zloglasnega Russa Hamiltona in našega glasnega in zloglasnega šefa Tony G-ja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.