Šport
26 ogledov

Med rjuhe najraje s Shannon Elizabet

Doyle Brunson (Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
Dandanes ima praktično vsak pokeraš že svoj Twitter račun. A le malokateri med njimi, ga uporablja za komunikacijo s svojimi oboževalci, tako kot to počne živa legenda pokra Doyle Brunson.

Slednji prek njega, svoje fene mnogokrat prosi za pomoč, kak nasvet ali pa jim da s kakim vprašanjem priložnost, da tudi oni njemu izdajo, kaj se jim podi po glavi. Ena od takih priložnosti se je pokazala tudi prejšnji teden, ko je Doyle Brunson svoje oboževalce poprosil, da mu izdajo svoje odgovore na 3 zabavna vprašanja:

  • S katero poker zvezdo bi želel seksati?
  • S katero poker zvezdo bi se rad družil?
  • Katero zvezdo bi rad ubil?

O tem, da je bil odziv na Brunsonovo anketo ogromen, verjetno niti ni potrebno izgubljati besed, kljub nekaterim zelo zanimivim odgovorom, pa do pravega presenečenja vendarle ni prišlo.

V prvi kategoriji, so bile med moškimi jasne zmagovalke:

  1. Shannon Elizabet
  2. Vanessa Rousso
  3. Jennifer Tilly

Medtem ko bi ženske v svojo posteljo najraje zvabile naslednje korenjake:

  1. Gus Hansen
  2. Patrik Antonius
  3. Phil Ivey

Zanimivo, da ne glede na spol anketiranca, v naslednjih dveh kategorijah, pravih razlik med odgovori ni bilo. Tako so najbolj priljubljeni igralci, s katerimi bi se želeli družiti oboževalci Doyle Brunsona: Phil Laak, Antonio Esfandiari in pa Daniel Negreanu.

Glede na vse polemike in splošno klimo v poker skupnosti, so bili še najmanj presenetljivi odgovori na 3 vprašanje, saj je velika večina ljudi, na svojo listo za odstrel, uvrstila glasnega Phila Hellmutha, zloglasnega Russa Hamiltona in našega glasnega in zloglasnega šefa Tony G-ja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.