Mediaset: Slovencema "oskar"!

Foto: Žurnal24 Takole se začenja Mediasetova lestvica najboljših nakupov. (Foto: Mediaset.it) Foto: Žurnal24 Ronaldinho Fernando Martin Marques Foto: Žurnal24 Radja Nainggolan Adailton Foto: Žurnal24 Ronaldinho Rafinha Foto: Žurnal24 Boateng Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Zlatan Ibrahimovic Ibrahimović Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Milos Krasic Foto: Žurnal24 Hernanes Foto: Žurnal24 Josip Ilicic Ili%C4%8Di%C4%87 Walter Samuel
Spletni portal italijanske televizijske hiše Mediaset, ki je v lasti premierja Silvija Berlusconija, je objavil lestvico najboljših nakupov letošnje sezone Serie A. Na prvem mestu Iličić in Bačinović.
Oglej si celoten članek

"Oskar gre obema Slovencema pri Palermu, bolje rečeno, pri Palermovicu!" duhovito in slikovito opišejo Josipa Iličića in Armina Bačinovića pri Mediasetu. Podjetje, ki je v večinski lasti premierja države in predsednika AC Milana Silvia Berlusconija, je na svoji spletni strani sestavilo lestvico "top nakupov" po prvih šestih kolih italijanske Serie A.

Z 22 leti se je (Iličić, op. p.) perfektno ujel s Pastorejem: moč, 'klasa', dva izjemna vezista.
Mediaset

"V resnici bi nagrada morala iti tudi Deliu Rossiju (trener Palerma, op. p.), ki ju je po kvalifikacijski tekmi za Ligo prvakov proti Mariboru želel 'za vsako ceno'," še nadaljujejo pri Mediasetu. "Pravo presenečenje je njuna cena: stala sta le 3,5 milijona. Josip Iličić (rojen leta 1988) je stal 2,3 milijona evrov in že zabil tri ligaške gole (Inter, Juventus in Fiorentina), z 22 leti pa se je perfektno ujel s Pastorejem: moč, 'klasa', dva izjemna vezista," z elegijo obema Slovencema nadaljujejo Italijani. Ob njiju naj bi celo klubska ikona Fabrizio Miccoli težko spet prodrl v prvo postavo.

"Armin Bačinović, 20 let, je stal 1,2 milijona evrov, in morda se je zdelo, da je manj odločilen od svojega kolega, toda njegovo pomembnost je takoj razumel trener Rosanerov: pred obrambo igra kot veteran, ki diktira staremu moštvu, kot tudi ikona Fabio Liverani, ki pa se je moral zaradi tega večkrat usesti na klop," še zaključijo. Ostanek lestvice izgleda takole:

1. Josip Iličić in Armin Bačinović (Palermo)
2. Hernanes (Lazio)
3. Miloš Krasić (Juventus)
4. Edinson Cavani (Napoli)
5. Zlatan Ibrahimović (AC Milan)
6. Marco Borriello (AS Roma)
7. Kevin-Prince Boateng (AC Milan)
8. Kolonija Genove (Eduardo, Ranocchia, Rafinha, Veloso in Toni)
9. Radja Nainggolan in Michael Agazzi (Cagliari)
10. Fernando Marqués (Parma)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.