Mediji: Filipovski bo dobil odpoved!

Foto: Žurnal24 Filipovski je Romo v pravkar končani sezoni Evrolige pripeljal v Stožice. Športn
Sašo Filipovski naj bi po le nekaj mesecih na čelu Lottomatice že postal bivši trener Rimljanov. Tako namreč pišejo nekateri italijanski mediji, ki opozarjajo na "katastrofalno" sezono v večnem mestu.
Oglej si celoten članek

Po govoricah in pisanju nekaterih italijanskih medijev bo moral Sašo Filipovski zapustiti klop Lottomatice. Rimljani se namreč niso uvrstili v končnico italijanskega prvenstva, s tem pa so izgubili tudi triletno licenco za igranje v Evroligi.

Predsednik Virtusa Claudio Toti naj bi zaradi neuspeha že napovedal zmanjšanje proračuna, rimski klub pa naj bi zato zapustili številni igralci in tudi trener. Filipovski ima sicer pogodbo z Rimljani sklenjeno do konca naslednje sezone, a naj bi Toti zdaj že iskal italijanskega trenerja. Favoriti so Lino Lardo, Pino Sacripanti in Luca Bechi. Na govorice se v klubu še niso odzvali.

Filipovski, ki se tokrat ni oglasil na telefonske klice, se je po odhodu Jureta Zdovca s klopi Uniona Olimpije že omenjal kot eden izmed možnih kandidatov za prevzem trenerskega mesta pri Ljubljančanih, a je največjo oviro predstavljala njegova pogodba z Rimljani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.