Medtem ko drugi trpijo, on počne to

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovaški kolesar je še enkrat pokazal svojo posebnost.
Oglej si celoten članek

Kolesarji na dirki po Franciji so se še enkrat pomerili na napornih klancih pirenejske etape. Pireneji na Touru sicer veljajo celo za težje kot klanci v Alpah, številni kolesarji pa se tako le stežka spopadajo s cestami na jugu Francije.

V ospredju etap trpijo tisti, ki se borijo za dober dosežek v etapi, favoriti za skupni uspeh in tisti, ki pomagajo najpomembnejšim članom svojih moštev. Le redki so kolesarji, ki si lahko privoščijo nekoliko bolj umirjeno vožnjo. Med njimi je bil tokrat tudi slovaški kolesarski zvezdnik Peter Sagan.

Padec Tako nevarno je služba na Touru

Ta je znan po tem, da se velikokrat vede v nasprotju s pričakovanji, to pa je pokazal tudi tokrat. Med etapo si je tako vzel čas in se podpisal v svojo avtobiografijo, ki mu jo je med kolesarjenjem pod nos porinil oboževalec. Slovak je navijača osrečil, njegova poteza pa je požela velik val navdušenja tudi na spletnih omrežjih.

Foto: Profimedia Peter Sagan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:33 22. Julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.