Šport
2253 ogledov

Medtem ko drugi trpijo, on počne to

Peter Sagan Profimedia
Slovaški kolesar je še enkrat pokazal svojo posebnost.

Kolesarji na dirki po Franciji so se še enkrat pomerili na napornih klancih pirenejske etape. Pireneji na Touru sicer veljajo celo za težje kot klanci v Alpah, številni kolesarji pa se tako le stežka spopadajo s cestami na jugu Francije.

V ospredju etap trpijo tisti, ki se borijo za dober dosežek v etapi, favoriti za skupni uspeh in tisti, ki pomagajo najpomembnejšim članom svojih moštev. Le redki so kolesarji, ki si lahko privoščijo nekoliko bolj umirjeno vožnjo. Med njimi je bil tokrat tudi slovaški kolesarski zvezdnik Peter Sagan.

Greg Van Avermaet Padec Šport Tako nevarno je služba na Touru

Ta je znan po tem, da se velikokrat vede v nasprotju s pričakovanji, to pa je pokazal tudi tokrat. Med etapo si je tako vzel čas in se podpisal v svojo avtobiografijo, ki mu jo je med kolesarjenjem pod nos porinil oboževalec. Slovak je navijača osrečil, njegova poteza pa je požela velik val navdušenja tudi na spletnih omrežjih.

Sagan na tokratnem Touru sicer lovi rekorden dosežek. Je na dobri poti, da še sedmič osvoji zeleno majico za najboljšega kolesarja po osvojenih točkah. 

Peter Sagan | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • Avatar Reidistella
    Reidistella 01:33 22.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com