Medtem ko so orli slavili, se je v izteku letalnice zgodilo nekaj neverjetnega

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zmagovalci ekipne tekme v Planici so bili navdušeni nad spontano reakcijo občinstva.
Oglej si celoten članek

Slovenski smučarski skakalci so s prepričljivo zmago na ekipni tekmi poskrbeli za sanjsko nadaljevanje štiridnevnega tekmovalnega programa v Planici. Tokrat je za novo veliko slavje poskrbela četverica Žiga Jelar, Peter PrevcTimi Zajc in Anže Lanišek.

Planica Slovenski letalci po epskem dvoboju slavili pred domačimi navijači

Po še eni nadvse dominantni predstavi orlov je bilo vzdušje v izteku letalnice bratov Gorišek naravnost fantastično, za kar so poskrbeli številni slovenski navijači, ki so fantom pripravili prav posebno presenečenje.

Medtem ko so junaki ekipne tekme slavili nov reprezentančni uspeh in uživali ob pogledu na plapolanje nepregledne množice slovenskih trobojnic, so pričeli domači navijači spontano prepevati slovensko himno!

"To je bilo nekaj najlepšega, kar sem videl v življenju. Ali se lahko izrazim, da Eifflov stolp proti petju himne navijačev 'nima za burek'," je po tekmi slikovito izpostavil petkov zmagovalec in današnji prvi skakalec med četverico Jelar.

Prelomni dejavnik Hrgota razkril, zakaj se ni odločil za Domna Prevca

Z današnjimi skoki sicer ni bil tako zadovoljen kot v petek, ko je slavil prvo posamično zmago v karieri. "Bi rekel, da živim svoje sanje. Super, prekrasno. Dvakrat zdravljica in dvakrat na najvišji stopnički," je dejal in spomnil na dogajanje po včerajšnji tekmi.

"Hitro sem zaspal, potem pa je skušal nekdo igrati trobento pod mojim oknom ob enih zjutraj. Ampak, kaj moremo. V Planici smo, veselje je in ne zamerim mu. Veselil se je zaradi naših uspehov. Sta bili dve uri manj spanca, ampak tudi to je čar Planice."

"Noro vzdušje!"

Nad dogajanjem na tribunah in v okolici, kjer se je zbralo zares lepo število slovenskih navijačev, je bil navdušen tudi Anže Lanišek. "Saj ste videli, noro vzdušje. To je tisto, kar nam je manjkalo zadnji dve leti v Planici. Veseli smo, da lahko takšne predstave prikažemo pred domačim občinstvom," je dejal Domžalčan.

Foto: Profimedia

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 03:36 27. Marec 2022.

    Norci ste vi v uredništvu s svojo bolestno željo po senzacionalizmu ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.