Medvedjev z anekdoto globoko ganil Đokovića

Foto: Print Screen Foto: Print Screen Foto: Print Screen Foto: Print Screen Foto: Print Screen medvedjev
Finalista OP Avstralije sta poskrbela za zabaven zaključek turnirja v deželi tam spodaj.
Oglej si celoten članek

Poznanstvo Novaka Đokovića in Danila Medvedjeva, slednji je v nedeljo postal Srbova zadnja žrtev v finalu OP Avstralije, sega že nekaj let nazaj, ko je imel neuveljavljeni ruski tenisač priložnost trenirati s tedaj prvim igralcem sveta.

Medvedjev je izkušnjo z Đokovićem opisal po porazu v Melbournu, kjer je Srb osvojil že rekordno deveto lovoriko (9-0).

Nesebično Nole pristal, da se mu izplača milijon dolarjev manj

"Povem vam kratko zgodbico. Ko sem v Monaku prvič treniral z Novakom, sem bil 500. ali 600. igralec sveta. On je bil številka ena in pravkar je osvojil Wimbledon. Razmišljal sem, da verjetno ne bo hotel govoriti z mano, zame je bil kot bog. Ker sem bil zelo sramežljiv, sem bil tiho, on pa mi je zastavljal vprašanja in se z mano pogovarjal kot s prijateljem. To me je presenetilo. Ne glede na to, ali sem 600. ali četrti igralec sveta, se tvoj odnos ni spremenil. Vedno si bil velik športnik in dober človek. Čestitke," je dejal Medvedjev.

Odpihnil nasprotnika Izjemni Đoković še devetič zmagovalec OP Avstralije

Đoković je zahvalni govor moral začeti v maternem jeziku, saj je le tako lahko pomiril navdušenje srbskih navijačev na tribuni. "Veš, včasih sva več trenirala skupaj. V zadnjih letih me ne kličeš več, vendar je lepo vedeti, da imaš dobro mnenje o meni. Hvala," je dejal srbski as.

zgodovinsko Đoković pogleduje proti 8. marcu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.