"Meni je skoraj uničil kariero"

Foto: Profimedia tina maze
Tina Maze je odločno proti.
Oglej si celoten članek

Najboljša slovenska smučarka vseh časov Tina Maze se je odzvala na novico, ki smo jo objavili pred dnevi, v njej pa smo omenili zapise v Delu in Dnevniku o morebitnih kadrovskih spremembah v slovenski reprezentanci za alpsko smučanje. Janez Slivnik namreč v prihodnje ne bo več trener v avstrijski veleslalomski reprezentanci, ki jo je vodil zadnjih pet let, v strokovnem vodstvu slovenskega smučanja pa naj bi si želeli, da bi slovensko žensko izbrano vrsto prevzel prav on.

Svoje nestrinjanje s takšno idejo je na twitterju izrazila njegova nekdanja varovanka. "To pa je pogum! Upam, da bo postregel z bolj zrelim vedenjem. Meni je skoraj uničil kariero," je zapisala zmagovalka 26 tekem za svetovni pokal.

Slivnik naj bi po zamisli na SZS vodenje ženske reprezentance, v njej so v ospredju Meta Hrovat, Ana Bucik, Tina Robnik in Maruša Ferk, prevzel namesto Denisa Šteharnika.

Za spremembe se je sicer pred novo sezono odločila tudi trenutno prva violina slovenska alpskegaa smučanja Ilka Štuhec, ki se je  sporazumno razšla s trenerjem Gregorjem Koštomajem in kineziologinjo Anjo Šešum.

Šport Ilka odslovila trenerja in kineziologinjo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:28 8. April 2019.

    Želiš pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na > > > www.3xDate.top ******************************************************************************************************************** Ne slaže se s djevojkama? Da, svi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.