Šport > Zimski športi
32262 ogledov

"Meni je skoraj uničil kariero"

tina maze Profimedias
Tina Maze je odločno proti.

Najboljša slovenska smučarka vseh časov Tina Maze se je odzvala na novico, ki smo jo objavili pred dnevi, v njej pa smo omenili zapise v Delu in Dnevniku o morebitnih kadrovskih spremembah v slovenski reprezentanci za alpsko smučanje. Janez Slivnik namreč v prihodnje ne bo več trener v avstrijski veleslalomski reprezentanci, ki jo je vodil zadnjih pet let, v strokovnem vodstvu slovenskega smučanja pa naj bi si želeli, da bi slovensko žensko izbrano vrsto prevzel prav on.

Svoje nestrinjanje s takšno idejo je na twitterju izrazila njegova nekdanja varovanka. "To pa je pogum! Upam, da bo postregel z bolj zrelim vedenjem. Meni je skoraj uničil kariero," je zapisala zmagovalka 26 tekem za svetovni pokal.

Slivnik naj bi po zamisli na SZS vodenje ženske reprezentance, v njej so v ospredju Meta Hrovat, Ana Bucik, Tina Robnik in Maruša Ferk, prevzel namesto Denisa Šteharnika.

Za spremembe se je sicer pred novo sezono odločila tudi trenutno prva violina slovenska alpskegaa smučanja Ilka Štuhec, ki se je  sporazumno razšla s trenerjem Gregorjem Koštomajem in kineziologinjo Anjo Šešum.

ilka štuhec Šport Ilka odslovila trenerja in kineziologinjo
Komentarjev 2
  • Avatar Verostenna
    Verostenna 01:28 08.april 2019.

    Želiš pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na > > > www.3xDate.top ******************************************************************************************************************** Ne slaže se s djevojkama? Da, svi ljudi vole velike stvari i duge akcije. Pokušajte > > > www.XXmacho.Com

Sorodne novice