Šport > Zimski športi
14510 ogledov

To je odziv Koštomaja in Šešumove na Ilkino odločitev

ilka štuhec grega koštomaj Facebook
Ilka Štuhec je sprejela težko odločitev.

"Za mano ni ravno lahka sezona in preprosto sem prišla do točke, ko rabim neko spremembo. Zato sem se odločila, da v prihodnje ne bom več sodelovala z Grego in Anjo. V športu je žal pač tako, da moraš sprejeti tudi težke odločitve in ta je bila zagotovo ena od zelo težkih," je Ilka Štuhec sporočila odločitev, da prekinja sodelovanje z dosedanjim trenerjem in kineziologinjo.

Gregor Koštomaj in Anja Šešum se od ekipe poslavljata z zahvalo in lepimi spomini na dosežke. "Najprej bi se želel Darji in Ilki zahvaliti za izkazano zaupanje pred 4 leti, ko sta me povabili v svoj samostojni projekt. Vsi smo se vrgli vanj več kot 100 odstotkov in rezultate oziroma zgodbo poznate vsi. Za vse nas so bili to trenutki in čustva, ki bodo ostala za vedno. Nekaj, kar imamo resnično le mi, vpeti v to zgodbo. In v tem trenutku najlepša hvala obema. Ilka tebi, izredni šampionki in neumorni borki, ter tebi Darja, motorju ekipe in vizionarki,” poudarja trener Koštomaj, in nadaljuje: “A kot vse v življenju ima tudi ta zgodba konec. Vsaj kar se tiče našega sodelovanja. Verjamem da bomo, od sedaj vsak po svoje, ponovno lovili nove izzive in športne cilje, ter našli poti do njih. Še enkrat iskrena hvala tudi vsem ostalim sodelavcem in vpletenim, ki so pomagali ter prispevali pomemben delež v tej naši zgodbi.”

Gregor Koštomaj | Avtor: Profimedia Profimedia

ilka štuhec Šport Ilka odslovila trenerja in kineziologinjo

Kineziologinja Anja Šešum se je poslovila z besedami: “Zelo sem hvaležna in štejem si v čast, da sem bila del Ilkine ekipe. Veliko sem se naučila in ponosna sem na svoje delo, tako pri kondicijski pripravi kot pri rehabilitaciji, da se je bila Ilka po poškodbi zmožna vrniti na najvišja mesta. Po štirih letih je prišel čas za sporazumen razhod in nove izzive. Ilki in ekipi želim veliko uspehov v prihajajočih sezonah, prepričana, da jih bo še veliko, ker je velika športnica.”

V ekipi za zdaj ne razkrivajo kandidatov za mesta v ekipi. “Ko bomo bili odločeni in imeli izbrane nove člane, bomo o tem vse ustrezno obvestili,” pravi vodja ekipe Darja Črnko. Serviser smuči v ekipi bo še naprej izkušeni Aleš Sopotnik.

Komentarjev 4
  • sam50 08:28 26.marec 2019.

    A se še spomnite Tine,ko se je spajdašila s tistim štajerskim prevarantom,ki jo je skoraj uničil-upalmo,da se bo ta zgodba iztekla drugače....

  • Varsianna 23:59 25.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • Fulmmer 21:06 25.marec 2019.

    Pač nekdo mora bit kriv.....