''Mercedesa kot avtobusa na izletu''

Foto: EPA
Foto: EPA
Lewis Hamilton (Mercedes) se je odzval na besede Sebastiana Vettla (Red Bull), ki je dejal, da sta bila Mercedesa na dirki za VN Monaka kot dva avtobusa, ki se odpravljata na izlet. Britanec očitke zavrača, čeprav priznava, da se še vedno ni povsem privadil na dirkalnik W04.
Oglej si celoten članek

Sebastian Vettel (Red Bull), vodilni v skupnem seštevku prvenstva formule 1, se je po dirki za VN Monaka pritoževal nad tempom dirkačev Mercedesa, ki sta se na progo podala s prve startne vrste. ''V prvih krogih sem bil presenečen nad počasnim tempom. Ponavadi pred seboj pričakuješ dve srebrni puščici, vendar sta bila kot dva avtobusa, ki se odpravljata na izlet. Očitno je, da so imeli jasno strategijo in opravili so odlično delo,'' je povedal trikratni svetovni prvak.

Hamilton nad komentarji Nemca ni bil navdušen. ''Vettel je imel zadnja štiri leta najhitrejši avto, zato lahko govori takšne stvari. Mi iščemo pot navzgor. Učimo se, rastemo, se izboljšujemo, zato se ne strinjam z njim,'' je povedal Britanec.

Nekdanji svetovni prvak je na zadnjih treh kvalifikacijah zaostal za moštvenim kolegom Nicom Rosbergom in priznava, da se še vedno privaja na dirkalnik W04. ''Moram se osredotočiti nase in se spraviti k sebi,'' je zaključil Hamilton.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.